Újabb főszereplő hagyja ott a Szexoktatást

Folytatódhat-e így a sorozat?

Idén még biztosan visszatér a képernyőre a Szexoktatás, azonban az kérdéses, hogy a soron következő negyedik évadon túl folytatódhat-e a sorozat, ugyanis a három főszereplőből kettő is kilépett belőle. Pár hete az Eric karakterét alaktító Ncuti Gatwa árulta el, hogy ha lesz is ötödik évad, őt már biztosan nem láthatjuk benne, most pedig a széria Maeve-je, Emma Mackey erősítette meg, hogy őt is idén láthatjuk utoljára a Netflixes alkotásban.

A színésznőt a BAFTA díjátadón a Radio Times kédezte a sorozatban való jövőjéről, amire azt nyilatkozta, az esetleges folytatásban már nem tervez visszatérni.

Ötödik évad? Még csak múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem, nem hiszem, hogy visszatérek az ötödik évadban. Már elbúcsúztam Maeve-től.

Mi több, már a negyedik évadban sem láthatjuk majd annyit, mint előtte, amiről még a forgatás kezdetekor mesélt.

Elszórtabban leszek benne, mint eddig. Az új részek több különböző karakterre fókuszálnak, így kevesebbet szerepelek bennük.

Nem Emma és Ncuti az egyetlenek, akik kiléptek a sorozatból: az Ola karakterét alakító Patricia Allison, a Lily-t megszemélyesítő Tanya Reynolds, az Olivia-t megformáló Simone Ashley, és az Emily Sands-t játszó Rahkee Thakrar már a soron következő, negyedik évadban sem térnek vissza. 

A negyedik évad premierének pontos dátumáról egyelőre nincs hír.