Otthagyja a Szexoktatást az egyik főszereplő

A hírt maga a színész jelentette be.

Idénre várható a Szexoktatás negyedik évada, ám ez lesz az utolsó, amiben láthatjuk majd az egyik főszereplőt. Az Eric karakterét alakító Ncuti Gatwa ugyanis bejelentette, hogy kilép a Netflix sikersorozatából, így az elkövetkezendő évadokban már nem fog szerepelni. 

A színész az Instagram oldalán osztott meg egy képet, amikor befejezték az új részek forgatását, és ezt írta hozzá:

Az utolsó nap. Most utoljára. Viszlát, babáim, köszönöm, hogy ennyit tanulhattam tőletek, és ennyi erőt adtatok ✨

A poszt alá a kollégája, Aimee Lou Wood is kommentelt, aki Aimee karakterét alakítja a szériában.

Nagyon fáj a szívem

– írta.

Tavaly jelentették be, hogy Ncuti főszerepet kapott a BBC 1963. óta futó Ki vagy, Doki? című sorozatában, melyben idén év végén láthatjuk majd először. Történelmet is írt ezzel, hiszen az 5 évtized alatt a 15 főhős közül ő az első fekete színész.

Nem ő az egyetlen, aki otthagyta a Szexoktatást. Az Ola karakterét alakító Patricia Allison, a Lily-t megszemélyesítő Tanya Reynolds, az Olivia-t megformáló Simone Ashley, és az Emily Sands-t játszó Rahkee Thakrar már a soron következő, negyedik évadban sem térnek vissza. 

Ettől függetlenül azért sok ismerős arcot láthatunk majd viszont az új részekben, hiszen Asa Butterfield (Otis), Gillian Anderson (Jean), Aimee Lou Wood (Aimee), Emma Mackey (Maeve), Connor Swindells (Adam), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Mimi Keene (Ruby), George Robinson (Isaac), Chinenye Ezeudu (Vivienne), Dua Saleh (Cal), Alistair Petrie (Michael) és Samantha Spiro (Maureen) mind feltűnnek

bennük, emellett pedig egy új szereplő is érkezik Dan Levy személyében. 

A sorozat negyedik évada idénre várható, azonban a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni.