Egyszerre több személynek szól Omar Apollo új dala

A legjobb új előadónak járó Grammy-díjra jelölt Omar Apollo debütál idei első kiadványával, 3 Boys címmel.

Az egyszerű, romantikus dallamot összetett vokálok szövik át, amelyek minden verzének más-más hangulatot adnak, miközben hűek maradnak az Omar Apollo-i kellemesen lágy kortárs R&B-soul hangzásához. A 3 Boys az első ízelítő Omar tavaly áprilisban megjelent debütáló albuma, az IVORY óta.

A 3 Boys kapcsán a dalszerző-előadó megosztotta, hogy: 

Amikor először elkezdtem dalokat írni, gyakran a viszonzatlan szerelemről írtam. Végül is a kapcsolatok bonyolultságáról meséltem. A 3 Boys az első olyan írásom, ami valami nem monogám jelenségről számol be és egyszerre több személyhez szól. A felvételt egy esős napon írtam Londonban. December nagy részét ott töltöttem, főként azért, mert ki akartam szabadulni Amerikából. Végül sokkal gyakrabban mentem stúdiózni, mint azt korábban gondoltam volna. A szerzeményt egy barátommal, Dylan Wigginsszel közösen írtam. Úgy tűnt, mindketten ugyanabban a lelki állapotban voltunk, szóval a track nagyon gyorsan megírta magát. Mustafa barátom pedig segített még néhány sorral, miután lejátszottam neki.

Tavaly az IVORY című lemez bemutatta Omar teremtő dalszerzői képességeit, teljesen átlépte a műfaji határvonalakat, mexikói gyökerei pedig arra bátorították, hogy egy kis spanyol dalszöveget is belecsempésszen zenéibe. A korongról az egyik kiemelt darab volt a Tamagotchi Pharrell Williams és Chad Hugo közreműködésével, amely még az egykori amerikai elnököt, Barack Obamát is úgy megragadta, hogy nyomban hozzáadta 2022-es nyári lejátszási listájához.