Borderline személyiségjegyeiről írt dalt Nessa Barrett

Íme a BANG BANG!

A mindössze 20 éves popcsillag, Nessa Barrett szabadjára engedi új, felszabadítóan merész dalát, BANG BANG! címmel. A pörgős ritmussal és grunge-os basszusvonallal büszkélkedő punk-óda ismét Barrett kiemelkedő dalszerzői képességéről árulkodik miután tavaly év végén young forever című deluxe albumával debütált. A felvételhez társul egy pikáns és vad videóklip is, amiben Nessa a főszereplő.

BANG BANG! minden bizonnyal a csúcspontja lesz Barrett első ízben bemutatott észak-amerikai turnéjának, amely február végén indul, később pedig Európába is ellátogatva a rangos Reading és Leeds Fesztiválon folytatja fellépését az Egyesült Királyságban.

A vadóc lány a mai napig több mint 1,2 milliárd streaminget halmozott fel, 2022-ben jelölték az MTV VMA-n az Év Push Performance díjára tömérdek korábbi elismerések után. A BANG BANG! egy lendületes, olykor stoner rockos pszichedéliába átcsapó banger lett, amivel a szó szoros értelmében berúgja 2023. ajtaját!

A dal a borderline személyiségjegyeimről íródott. Vannak olyan esetek, amikor annyira dühös leszek, hogy a legőrültebb dolgokra gondolok, amelyeket abban a pillanatban meg akarok tenni, és úgy érzem, legbelül mindenkinek vannak hasonlóan tolakodó gondolatai, mégha nem is akarja beismerni.

 – mondja Barrett a BANG BANG!-ről, aki mindig is nyíltan vállalta mentális betegségét szerzeményeiben azzal a céllal, hogy átsegítse a hasonló cipőben járókat és felhívja az emberek figyelmét ezekre a jelenségekre.

Ezt a dühérzetet tökéletesen megragadja a szemcsés, fekete-fehér videóklip, amelyen a popművész őrülten öleli őt, miközben egy bűnügyi arcképfotón pózol.