Bebe Rexha félreteszi a szomorú dalokat, és az önelfogadásról énekel

Íme a Hearts Wants What It Wants!

Az albán származású énekesnő-dalszerző, Bebe Rexha tarolt 2022-ben: David Guetta-val közös Eiffel 65 feldolgozása, az I’m Good (Blue) töretlenül pörög a slágerlisták és a legnépszerűbb zenei platformok élén, és már közel egymilliárd lejátszást ért el megjelenése óta. A népszerűségét azonban nem csak a tavaly elért sikereinek köszönheti, hanem például a David Guetta-val, Nicki Minaj-zsal és Afrojack-kel közös Hey Mama-nak, amely másfél milliárd YouTube megtekintésnél jár, vagy a Martin Garrix-szel való együttműködésnek, az In The Name Of Love-nak, amely szintén átlépte az egymilliárd Spotify hallgatottságot.

A többszörös platinalemezes popdíva továbbra is megállíthatatlan! Idén megjelenő lemezének inspirációját a hetvenes évekbeli stílusjegyek adják, melyeket egészen új, modern köntösbe bújtattak az alkotók. Bebe egyedi, karcos hangján az önszeretetről és önelfogadásról énekel, a kiadvány pedig életének különböző szakaszait öleli fel.

Az elsőnek érkező Heart Wants What It Wants című single-ről az énekesnő így mesélt:

A dal a szerelem elmúlásáról szól egy kapcsolatban, és arról, hogy tedd azt, amit szeretnél, nem kell bocsánatot kérned érte! Most, hogy végre túlvagyunk a világjárványon, a szomorú dalokat is félretehetjük. Azt szeretném, hogy mindenki jól érezze magát a track hallgatása közben.

Az addiktív újdonság témája ellenére közel sem melankolikus hangvételű, sokkal inkább a Bebe-től már megszokott pörgős, fesztivál hangulatot idéző, pop és elektronikus zenei elemeket ötvöző, bombasikerre éhező felvétel.