Új lemezzel tért vissza P!nk

A mai napon a kritikusok által is elismert énekes-dalszerző és globális pop ikon P!NK megjelentette várva várt kilencedik stúdió albumát, a TRUSTFALL-t az RCA Records gondozásában.

Az albumon megtalálható a Never Gonna Not Dance Again című sláger és a nemrég bemutatott címadó kislemezdal, a Trustfall, valamint az édesapjának emléket állító When I Get There. A TRUSTFALL P!NK eddigi legsebezhetőbb és legüdítőbb oldalát mutatja meg a rajta hallható műveken keresztül. Az albumon közreműködik Chris Stapleton, a The Lumineers és a First Aid Kit, míg a dalszerzők és producerek közt olyan hírességeket találunk, mint Max MartinShellbackGreg KurstinFREDBilly Mann és sokan mások. A TRUSTFALL a bizonytalanság, a szabadság és az elengedés magasságait és mélységeit tárja fel előttünk.

Az énekesnő egyébként ezt a lemezét egy nyári karnevál tematikájú turnéval támogatja meg: 2 koncertet biztosan ad Bécsben, az Ernst Happel Stadionban. Jegyek itt még elérhetőek július 2-ára.

Talán erre az albumra vagyok a legbüszkébb. Kapd fel a legkényelmesebb melegítődet, szakíts egy órányi én-időt magadnak, és indítsd el az első dalt. Két kellékre lesz majd szükséged: papírzsepire és tánccipőre.