A hamarosan Budapesten koncertező ARON lesz a Zara új arca

Új, globális kampányuk arca lesz a színész-rapper.

Alig egy hónap és első koncertjével érkezik Budapestre a Netflixes Elit c. sorozat fenegyereke ARON, aki a színészkedés mellett aktívan rappel is. Az előadó most a Zara nevű ruhamárka új kampányának lett az arca.

A Rhuigi x Zara kollekcióhoz elmondásuk szerint egy olyan fiatal és felkapott arcot kerestek, akit mindenki felismer a kirakatban, ezért esett a választásuk Piperre. A tervező elmondta, a darabokat a hétköznapi kaliforniai viselet és az egyenruhák keveredése inspirálták. Az Inditex csoport legismertebb cégének pedig célkitűzése, hogy bemutassa a kortárs „egyenruhák” evolúcióját luxus, nagyszabású kivitelben, de mégis elérhető áron.

A színész-rapper maga gondatlan és lezser stílusának köszönhetően szerzett hírnevet magának a divatvilágban is, illetve sokan kiemelték már azt is, hogy a trendekhez mindig ad egy kis csavart. Volt már a Diesel, a Dior Men és a Jacquemuss-hoz köthető projektje is a múltban.

A tervek globális kampányról szólnak, így nem lepődnénk meg, ha a február 20-ai indulás után a hazai üzletekben is visszaköszönne ARON.