Megérkezett hazánkba is az iCarly reboot

A SkyShowTime indulásával egyszerre több, itthon még nem elérhető film és sorozat vált nézhetővé.

Igaz, a kiemelt iCarly visszatérést még 2020-ban írtuk meg, majd a 2021-es premierről is beszámoltunk, de azóta hazánkba nem igazán ért el sem maga a sorozat, sem pedig a híre. De ma, a SkyShowTime hazai indulásával ez megváltozott, ugyanis az egyelőre 3 évadot berendelt újraélesztés mától hivatalosan is nézhető.

Persze nem csak az iCarly, hanem megannyi ismerős és egyelőre új sorozatot és filmet hozott el nekünk a platform, ami egyébként a Universal Pictures, DreamWorks, Paramount, Showtime, Sky, MTV, Comedy Central, CBS, NBC, Nickelodeon, Paramount+ és Peacock tartalmakat fogja közre Magyarországon – néha még egy kicsit szegényesen, de szinte biztos, hogy hasonlóan a Disney+-hoz, itt is folyamatosan kerülnek majd fel a premier epizódok és egészestés mozifilmek.

Szemezgessünk néhány címet a katalógusból, melyek miatt megérheti azt az 1990 forintos havidíjat, amit most a weboldalon regisztrálva örök életre 990 forintra csökkenthetünk.

iCarly reboot
Vampire Academy
Tökéletes hang: Bumper Berlinben
Why Women Kill
Top Gun: Maverick
Tűzgyújtó

Várhatóan érkezik még a jövőben például a Teen Wolf – Farkasbőrben: A film, a spin-off sorozata, a Wolf Pack, vagy a nagysikerű horrorsorozat is, a Yellowjackets, de ezekről majd a premierek időpontjában is beszámolunk.