Szívhezszóló balladával jelentkezett Dove Cameron és Khalid

Íme a We Go Down Together!

Dove Cameron az utóbbi időben a keményebb oldalát mutatta meg a zenéjében az olyan kislemezeivel, mint a Boyfriend vagy éppen a Bad Idea, most azonban az érzékenyebb énje került előtérbe. Megérkezett ugyanis az előadó legújabb dala, a We Go Down Together, mely Khalidközreműködésével készült el. 

A szívehezszóló balladában mindkét énekes maximálisan megcsillogtatja a hangi adottságait, miközben a szerelem sötét oldaláról énekelnek.

Ez a dal nagyon különleges és személyes számomra, az pedig, hogy az egyik jó barátommal, Khaliddal készíthettem el, méginkább varázslatosabbá teszi. A dal és a hozzá készült videó egy kis palackba zárt szerelmes történet. Az időtálló szerelemről szól, arról a fajtáról, amikor ha csak ketten maradnátok az egész világon, az sem tűnne fel

– árulta el Dove.

Az énekesnő jelenleg is gőzerővel dolgozik a debütáló albumán, melyen többféle hangzással is kísérletezik.

Különböző hangzásvilágokkal kísérletezem, ahogy dolgozom az első albumomon, és keresem a módokat, hogyan mutathatnék meg még többet magamból a rajongóimnak a zeném által

– tette hozzá.

Ez az előadó első kislemeze, ami idén jelent meg. Tavaly 4 dalt dobott piacra: az áttörést meghozó slágerét, a Boyfriend-et, a Breakfast-et, a Bad Idea-t, és a Girl Like Me-t, az első albuma pedig idénre várható.