Mától nézhető a Te új évada Netflixen

Új évad, új idegenek, akiknek tökreteszi Joe az életét.

Mint ahogy beszámoltunk róla, két részletben érkezik idén a You, vagyis a Te című, nagysikerű Netflix-thriller. A Penn Badgley nevével fémjelzett sorozat (csak spoiler-mentesen) 3. évada óriási csavarokkal végződött, az új évadban pedig egy új lokációt ismerhetünk meg, ami kivételesen nem az Egyesült Államok kis- vagy nagyvárosa.

Joe, pontosabban Jonathan Moore professzor Londonban kezdi meg kalandjait, ahol természetesen egy tucat új idegennel ismerkedik meg, akik közül néhányan természetesen rabul ejtik majd a főhősünket – kérdés az, meddig megy el értük, miközben, valakinek szemet szúr és nyomozni kezd utána.

Az új évadban Penn mellett szinte teljesen lecserélődik a csapat, érkezik például A Fehér Lótusz első évadának, vagy a Szeretettel: Viktor sorozatból ismert Lukas Gage, mint Adam, de láthatjuk majd Charlotte Ritchie-t, mint Kate, Dario Coates-t, mint Connie, Tilly Keeper-t, mint Lady Phoebe, Ozioma Whenu-t, mint Blessing, Aidan Cheng-et, mint Simon és még visszatérő szerepekben Ed Speleers-t, Amy Leigh Hickman-t, Niccy Lin-t, Eve Austin-t és Ben Wiggins-t is.

Az évad második fele, szóval a következő 5 rész március 9-én érkezik, addig is be kell érnünk az első öt epizóddal.