Legőszintébb dalával jelentkezett Maisie Peters

Maisie Peters énekesnő-dalszerző új korszakot indít vadonatúj „Body Better” című felvételével, mely a hamarosan érkező második lemezének első előfutára is egyben.

Számára 2022 nagy jelentőségű év volt, hiszen teltházas koncerteket adott világszerte, a BRIT Awards áttörő lemeznek minősítette a debütáló „You Signed Up For This” korongját és Ed Sheeran stadionturnéján milliók előtt léphetett fel, mint előzenekar.

„Body Better” című újdonság dalszövegét a fiatal tehetség mellett Ines Dunn (Griss, Mimi Webb) jegyzi, míg a produceri munkáért Matias Téllez (girl in red, AURORA) felelt.

A felvételben az eddigi szerzeményeihez képest egy őszintébb és sebezhetőbb oldalát tárja fel Maisie egy szakításon keresztül. Emellett megmutatja naplószerű dalszerzői stílusának fejlődését is, ezzel ízelítőt adva a soronkövetkező lemezéhez.

„A „Body Better” határozottan az egyik legőszintébb és legszemélyesebb dal, amit valaha kiadtam.” – osztotta meg Maisie. „Egy szakítás után írtam és azokkal a gondolatokkal foglalkozik, melyeken utólag rágódik az ember. Amikor gondosan átélsz minden apró dolgot, amit tettél, ahogy viselkedtél és azon töprengsz, hogy min kellett volna változtatni. Ez a szerzemény a bizonytalanságról és a kiszolgáltatottságról szól, arról az érzésről, amikor egészen kitárod önmagadat a másiknak, aki egyszer csak úgy dönt, hogy nem akar téged tovább.”

A dal mondanivalójához illő klip is forgott, melyet Los Angelesben vettek fel. A Mia Barnes (Camila Cabello, BTS) által rendezett kisfilmben Maisie egy szellemet alakít, aki a megtört szívűek temetőjében kísért. A szakítás miatt gyászoló karakter megosztja gyászát egy kis baráti társasággal, mielőtt végül beletörődik a veszteségbe, és megtanulta szeretni magát.