Slágergyanús dallal és kreatív videóval jelentkezett Ellie Goulding

Íme a Like A Saviour!

Az eredeti tervek szerint most pénteken, azaz február 3-án jelent volna meg Ellie Goulding soron következő, ötödik lemeze, a Higher Than Heaven, azonban a megjelenést eltolták március végére. Kárpótlásul azonban egy új dallal örvendeztette meg a rajongóit az énekesnő, mely a Like A Saviour címet kapta, és a hozzá készült klippel együtt érkezett meg.

A slágergyanús, ’80-as évek zenéjét idéző szerzemény Ellie elmondása szerint a koronavírus okozta korlátozások vége felé született meg, így valószínűleg ez is hozzátett az eufórikus hangulatához.

A kreatív videóban az előadó mellett egy csapat táncost láthatunk a sivatagban, amint próbálnak megküzdeni a helyszín okozta viszontagságokkal, természetesen tökéletesen megkomponált koreográfiával megspékelve. A rendezője Joe Connor volt, a koreográfiáért pedig Daniel Alwell a felelős.

Eddig három kislemez jelent meg a március 24-én érkező albumról: a Big Seannal közös Easy Lover, a Let It Die, és a deluxe kiadáson helyet kapó, Alok és Sigala közreműködésével készült All By Myself.

Az elmúlt két év elég sötét időszak volt, amit, bár mindenki másképpen birkózott meg vele, a stúdióban is érezni lehetett. Szerintem pont emiatt senki nem akart ott ülni, és valami régi kapcsolaton vagy drámán siránkozni, így született meg a Higher Than Heaven. Az album az elsöprő szerelemről szól, de a szerelemnek egy eltúlzott formájáról, amikor már majdnem úgy érzed, mintha drogok hatása alatt lennél

– nyilatkozta a lemezről.