5 év után ismét turnéra indul Beyoncé, Európába is ellátogat

Bejelentette az énekesnő a Renaissance világkörüli turnét!

Tavaly nyáron tért vissza Beyoncé várva várt hetedik, Renaissance című albumával, most pedig a hozzá tartozó turnét is bejelentette. Az énekesnő még idén útnak indul, és összesen 41 koncertet ad majd először Európában, majd az Egyesült Államokat és Kanadát is végigjárja.

A The Renaissance World Tour május 10-én startol el Svédországban, és szeptember 27-én ér véget az egyesült államokbeli New Orleans-ben. Az európai szakasz többek között olyan városokat érint, mint Varsó, Párizs, Barcelona, Köln, Brüsszel, Stockholm, Amszterdam, vagy éppen London.

A jegyárusítás egyes dátumokra már holnap, azaz február 2-án elindul a jegyelővétel keretein belül, más koncertekre pedig február 7-től, illetve február 10-től lehet majd jegyet venni. Az összes dátumot és a jegyinfókat megtaláljátok az énekesnő hivatalos oldalán, ide kattintva.

Beyoncé utoljára 5 éve, 2018-ban indult turnéra a férjével, Jay-Z-vel közösen. Hosszú kihagyás után az első koncertjére idén január 21-én került sor, ám egy privát rendezvényen, az Atlantis The Royal szálloda megnyitóján, Dubaiban. Érdekesség, hogy a fellépés során egyetlen egy dalt sem adott elő legutóbbi, Renaissance című korongjával, helyette olyan slágerekkel töltötte ki az egy órás setet, mint a Halo, a Beautiful Liar, a Crazy In Love, vagy éppen a Drunk In Love.