Utoljára 2017-ben énekelt ennyit angolul Rosalía

Tavaly márciusban érkezett meg Rosalía karrierjét megváltoztató, óriásit menő MOTOMAMI c. lemeze, mellyel sikerült bejárnia a világot, a TikTok és a hallgatóság pedig másodpercek alatt felzabálta a gyorsan és főként spanyolul éneklő énekesnő egyedi stílusát, mely a pop és a flamenco, illetve népzenei irányzatok miatt hat ennyire különlegesnek.

2017-ben, egy feldolgozás keretein belül hallhattuk angolul énekelni, de ez még a deübtáló középlemezén volt, azóta viszont nem igazán nyúl a nyelvhez, mivel nem érzi magát annyira biztosnak a használatában – meg persze, nincs is szüksége rá, hiszen így is felzabálják, bármit is készít. A most megjelent LLYLM (Lie Like You Love Me) c. dalában is keveri a spanyolt és az angolt, a refrént az előbbi nyelven énekli, míg a többit főként utóbbi nyelven.

A pletykák szerint ez a dala már az új lemezére is fel fog kerülni, amit még 2023-ban tervez kiadni, ami egy kicsit meglepő, hiszen a MOTOMAMI korszak még nincs egy éves sem és még mindig virális pillanatokat generál az énekesnőnek.