Megvan mikor tér vissza Niall Horan

Ezt a dalt biztosan hallhatjuk majd a Sziget Fesztiválon.

Mint, ahogy arra számítani lehetett, Niall Horan idén új zenével tér vissza – nem meglepő, hiszen azt is tudjuk, hogy a nyáron az összes nagyobb fesztiválon is fellép majd, köztük a Budapesten megrendezésre kerülő Sziget Fesztivált is, melyről úgy nyilatkozott, hogy megtiszteltetés neki ezen a rendezvényen színpadra lépni.

Az új lemezének előfutára Heaven címmel érkezik majd, majdnem egy hónap múlva, pontosan február 17-én pénteken. Az előzetes, illetve az énekes szavai alapján a dal egy igazi szeretet-himnusz lesz, ugyanis azt próbálta megfogalmazni, hogy az ahol éppen tart az életében, az csodálatos és hasonlóan csodálatos dolgok történnek vele, hiába van egy csomó elvárás és nyomás az emberen a társadalom által.

Az egyik dolog, amit megtanultam az évek során, az az, hogy a társadalom szeret ránk nyomást gyakorolni, hogy egy bizonyos korig elérjünk bizonyos dolgokat. Legyen szó házasságkötésről, vagy bármi másról, aminek valóban a saját ösztöneinken kéne alapulnia. Ahogy öregszem, megpróbáltam elengedni ezeket az elvárásokat, és követni a szívemet. Ennek a dalnak a refrénje azt mondja ki, hogy ami most van az életemben, az csodálatos. Szóval őrültség lenne ezt tönkretenni a külső nyomásnak engedve

– mondta a dalhoz tartozó sajtóanyagban Niall.
@niallhoran

I could not be happier to let you know that my new single Heaven is being released February 17. Pre-save and pre-order link in bio.

♬ Heaven – Niall Horan