Zara Larsson átvette az irányítást karrierje felett

Mostmár jól fogja magát érezni zenélés közben, nem lesz feszült a siker miatt.

Közel két évvel azután, hogy megjelent legutóbbi albuma, Zara Larsson nagyon nyugodtan vág bele új korszákba, melyet a most megjelent Can’t Tame Her c. dalával tervez berobbantani. Egyébként az énekesnő 2022-ben a Campus Fesztivál egyik legjobb koncertjét adta.

Új dalát, a már emlegetett Can’t Tame Her-t, MNEK-kel közösen szerezte, akivel egyik legnagyobb slágerét készítette el évekkel ezelőtt Never Forget You címmel. Arra is fényderült, hogy 2023-ban biztosan új lemezzel is jelentkezik, sőt turnézni is indul, szóval könnyen lehet, hogy Debrecen után hamarosan Budapesten köszönthetjük.

Mindig rohadt ideges vagyok a dalok megjelenése előtt, de most, nem tudom milyen elmebajom van, de 2023-ban totálisan magabiztos vagyok.

2021-ben jelent meg legutóbbi, Poster Girl című lemeze, melyre bő kettő évet várhatott a hallgatóság. A kiadó nem volt megelégedve a számokkal és az eredményekkel, amiket a kislemezek a megjelenés előtt hoztak, ezért folyamatos nyomás alatt volt Larsson, aki többek között ezt megelégelve kivált csapatától és megvásárolta dalainak az összes jogát. Erről egyébként elmondta, hogy a kiadó feje nem szeretett volna egy Taylor Swift-Scooter Braun szituációt eljátszani, így gondolkodás nélkül átruházott mindent az énekesnőre.

Hiába, imádtam a Poster Girlt, de olyan nagy nyomás volt rajtam, hogy sikeresen legyen… Folyamatosan azon kattogtam, hogy mit fognak gondolni az emberek. Most csak jól fogom magam érezni.