Videók: koncert közben szakadt ketté Harry Styles nadrágja elől

Pedig csak épp, hogy betérdelt a fanok elé.

Csak egy teltházas aréna, az inglewoodi The Forum közönsége előtt szakadt ketté Harry Styles bőrnadrágja legutóbbi koncertjén, még helyi idő szerint csütörtök este. Csupán 17 505 ember nézte végig a malőrt, ami kissé kellemetlen helyzetbe hozta az énekest.

Az énekes épp a Music for a Sushi Restaurant c. dalát énekelte, amikor az eset történt. Miközben félig letérdelt a színpadon és a dal „just a little taste” sorát pont elénekelte, az ágyékánál barna bőrnadrágja egy óriási lyukat csinálva kettérepedt (megint).

Profi módjára még ez sem hatotta meg, hiszen szerencsére nem csak a nadrág volt rajta. Egy másodpercre sem állította meg a showt, először kezével takargatta magát, majd később egy kis törülközővel, végül pedig magaköré tekerte a színpadán lévő pride zászlót és azzal énekelt tovább.

Természetesen erről egy csomó videó is készült, különböző szögekből és oldalról, szóval alább ezekből válogattunk néhányat.

@etalkctv Fans got an extra show at Harry Styles’ Inglewood show ? (?: @kirsty wirsty ) #harrystyles #hslot #concert #harrystylestiktok ♬ original sound – etalk
@michelle_infusino #harrystyles ♬ original sound – Michelle Infusino
@kiwifrt harry ripped his pants lol #harrystyles #loveontour ♬ original sound – bryar ?
@cheeseyeyes oopsies #harrystyles #harry #foryoupage #fyp #kiaforum #haroldstyles #losangeles #love #rippedpants ♬ Ripped Pants – Spongebob Squarepants