Levendulás tejben fürdik Taylor Swift új videójában

Megérte találkozni Taylor Swifttel éjfélkor.

Igaz, az időeltolódás egy kicsit bekavar a magyar Swiftie-knek, ugyanis hazai idő szerint csak ma reggel 6 órától volt elérhető Taylor Swift legújabb videója, melyet a Levander Haze c. dalhoz készítettek el, így egy kicsit elveszti varázsát a „találkozzunk éjfélkor” felkiáltás. A dal egyébként Swift 2022-es, rekordokat döntögető Midnights c. lemezén található.

Az énekesnő már javában The Eras Tour nevezetű, több korszakát bemutató turnéjára próbál, de addig sem felejti el, hogy népszerűsítse lemezét és néhány jelet adjon rajongóinak, amelyek alapján tovább tudnak kombinálni. Mint kiderült, a videó volt az első, amit elkészítettek a 3 eddig megjelent közül, Taylor elmondása szerint pedig ez volt az a forgatás, ahol az egész képi világ és színek megjelentek előtte, hogy milyennek képzeli el a lemez világát.

A videóban először az énekesnőt egy ágyban láthatjuk szerelmével, akit Laith Ashley De La Cruz, egy transz aktivista személyesít meg, majd amikor kikel az ágyból, akkor indul el az igazi móka és mély köd lepi el a szobát, majd pedig már arról kapunk vágóképeket, hogy Swift egy felhőn hesszel, illetve levendulás tejben fürdik.

Imádtam Laith Ashley De La Cruz-zal dolgozni. Ez volt az első videó a 3 megjelent közül, amit elkészítettünk és ez segített megalakítani a koncepciót és a Midnights vizuális világát, ezt a fülledt, álmatlan 70-es évek lázálmával átélt éjszakát

– írta Twitteren a megjelenéssel egyidőben.

Arról még sajnos mindig nincs információnk, hogy mikor jelenti be a fentebb is emlegetett turnéjának európai részét, így erre egy kicsit még várnunk kell.