Hivatalos: feloszlik a Panic! At The Disco

Közel 20 év után oszlik fel a banda.

Brendon Urie, a csapat frontembere egy új fejezetet nyit életében, ez pedig azzal jár, hogy néhány dolgot el kell engednie az életében. A Panic! At The Disco közel 20 év után oszlik fel.

A 35 éves zenész közösségi média felületein osztotta meg a hírt, ahol elárulta rajongóinak, hogy miért is történtek ezek: felesége teherbe esett, ők pedig közös családjukra szeretnének fókuszálni. A banda a már bejelentett turnéját, aminek például Bécsben is lesz egy állomása, a bulit pedig FLETCHER melegíti majd be.

Az egész közlemény pedig alább magyarul is elérhető:

Szóval, ez egy igazán nagy kaland volt… Miközben Vegasban nőttem fel, sosem gondoltam, hogy erre visz majd el az élet. Egy csomó helyre a világban, ahol egy csomó barátra leltem szert.

De néha úgy van, hogy egy kalandnak véget kell érnie ahhoz, hogy egy másik megkezdődhessen. Megpróbáltuk magunknak tartani, de lehet néhányan már hallottátok… Sarah-val első gyermekünket várjuk! Nagyon izgalmas, hogy apa lehetek ő pedig édesanyává válik. Nagyon várom ezt a kalandot is.

Most, hogy ezt kimondtuk, ez elhoz egy új fejezetet az életemben, ahol a családomra fókuszálok, a Panic! At The Disco pedig feloszlik.

Köszönöm mindenkinek az évek során nyújtott hatalmas támogatást. Itt ültem, és próbáltam kitalálni a tökéletes módot ennek elmondására, és tényleg nem tudom szavakba önteni, mennyit jelentett ez nekünk. Akár a kezdetek óta itt vagy, akár csak most találsz ránk, öröm volt nemcsak a színpadon megosztani mindent a sok tehetséges emberrel, hanem az időt is tölteni veletek. Alig várok mindenkit Európában és az Egyesült Királyságban egy utolsó közös bulira.

Szeretlek titeket és értékelem amit értünk tettetek. Köszönöm, hogy vagytok.