A szolgálólány meséjéhez hasonló sorozattal érkezik Lucy Hale

Izgalmasnak ígérkezik a Pretty Little Liars színésznőjének új sorozata.

Lucy Hale újabb sorozattal készül rajongóinak a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága sikerei után. Igaz, a színésznőnek voltak már próbálkozásai, például a Riverdale egyik spin off-ja, a Katy Keene, vagy a hazánkba még el sem jutó Ragdoll, illetve nagyot ment néhány filmes szerpelése is, mint A vágyak szigete vagy a Felelsz vagy mersz?.

Most az FX-nek sikerült becserkésznie, egyelőre csak egy pilot epizód erejéig a The Answers című sorozatukhoz, ami Catherine Lacey könyvét veszi majd alapul. Érdekesség, hogy a csatorna olyan nagysikerű tartalmaknak az otthona, mint az Amerikai Horror Sztori. A színésznő mellett feltűnik még Raul Esparza (Retreat), Krys Marshall (For All Mankind), Melanie FieldA League Of Their Own), Pallavi Sharda (Wedding Season) és Kineta Kunutu (Citadel) is benne.

A történetet sokan már most A szolgálólány meséje című alkotáshoz hasonlítják. A története a közeljövőben játszódik, ahol egy megtört szívű fiatal nő, Mary (Hale) csatlakozik egy rejtélyes kísérlethez, amely a szerelem kifürkészését ígéri, miután egy idilli, a civilizációtól messzi helyre költözik. Nőtársai és ő kérdezősködni kezd, hogy valójában mi is történik a kísérletben, és miért kapták mindannyian azt a feladatot, hogy randizzanak ugyanazzal a titokzatos férfival, Christopher Skye-val (Corenswet).

A premier időpontja egyelőre kérdéses, hiszen a pilot epizódok még nem jelentik egyből azt, hogy egy teljes évad érkezhet a sorozatból, de reméljük a legjobbakat.