A levegő is megfagy Kim Petras új dalától

Íme a brrr!

A tavalyi év Kim Petras karrierjének legsikeresebb éve volt: először az EDM EP-jével, a Slut Pop-pal borzolta a kedélyeket, majd ő lett az első nyíltan transznemű előadó, aki a Billboard Hot 100 listán egészen az első helyig menetelt a Sam Smith-szel közös Unholy című slágerével. Az idei évet pedig fagyos hangulatban indítja az énekesnő, ugyanis a hidegfronttal együtt megérkezett a legújabb kislemeze, mely a brrr címet kapta. 

A track a slágergyáros Max Martin mellett Omar Fedi és ILYA segítségével készült el, a végeredmény pedig egy fülbemászó banger lett, amitől még a levegő is megfagy.

Kim az eredeti tervek szerint tavaly dobta volna piacra debütáló albumát, ám a nagy része sajnos idő előtt kiszivárgott, így végül az egészet elvetették. A projekt munkálatait újrakezdte, így jelenleg egy teljesen más lemezen dolgozik, ami az eddigi legszemélyesebb anyaga lesz.

Az eredetileg tervezett albumom segített átvészelni a koronavírus időszakot, de közben észrevettem, hogy pont ugyanazt csináltam, mint eddig mindig: könnyed pop dalokat írtam. Azokat is szeretem, de most az életem egy más szakaszában vagyok. Fontosabbnak tartom, hogy olyan dolgokról énekeljek, amik jelentenek valamit számomra. Mindig is falakat húztam magam köré, és nem engedtek sok betekintést az embereknek, de most készen állok megnyílni

– nyilatkozta a Billboardnak.

A 2021-es, budapesti MTV EMA-t is megjárt énekesnő első teljes albuma várhatóan idén jelenik meg.