Vége a várakozásnak: megérkezett a Måneskin harmadik albuma!

Íme a RUSH!

Az egész világot meghódították, miután 2021-ben megnyerték az Eurovíziót, most pedig megérkezett a Måneskin várva várt harmadik albuma. A korong találó módon a RUSH! címet kapta, hiszen az elmúlt két évben tényleg nem volt megállás a csapat számára, és összesen 17 dal kapott rajta helyet.

Az anyagon többek között olyan producerekkel dolgoztak, mint Max Martin, aki talán az elmúlt 25 év legnagyobb slágergyárosa, és főként az utóbbi időszak kettőssége inspirálta.

Úgy gondolom, az albumon megjelenik az összes különféle érzelem, amiket az elmúlt két évben éreztünk. Voltak nagyon pozitív élményeink, amikor igzatottak és boldogok voltunk, viszont voltak rossz pillanataink is, amikor a csalódottság lett úrrá rajtunk

– mesélte Damiano az Entertainment Weekly-nek.

A legtöbb dal angol nyelven íródott, de azért van rajta bőven az anyanyelvükön, olaszul íródott szerzemény is.

Szerves részünket képzi az olasz zene, hiszen ez a kultúránk és a hátterünk. Nem akartuk, hogy csak itt-ott, elszórtan jelenjen meg, ezért egy egész blokkot szántunk neki, ami bemutatja, honnan is indultunk.

A lemezen természetesen helyet kaptak az eddig megjelent kislemezek is: a MAMMAMIA, a SUPERMODEL, a THE LONELIEST, a LA FINE, és a Tom Morello-val közös GOSSIP

Idén a magyar közönség is elcsípheti élőben a bandát, ugyanis ugyanis május 16-án a Budapest Arénában koncerteznek, amire korlátozott számban még mindig lehet jegyet vásárolni.