A Ginny és Georgia sztárja szeretné megmutatni a fiatal srácoknak, hogy teljesen oké, ha depresszióval küzdenek

Ez a fő célja a színésznek.

Hosszú várakozás után idén január elején startolt el a Ginny és Georgia várva várt második évada a Netflixen, és ahogy számítani is lehetett rá, hatalmas sikert aratott. A megjelenést követően két hétig uralta a streaming platform top 10-es listáját, és több országban, köztünk hazánkban jelenleg is a legnépszerűbb sorozatként csücsül az első helyen.  

A széria sztárjai most arról meséltek, mit jelent számukra a történet, és mit szeretnének, ha a nézők elraktároznának belőle. A Marcus karakterét alakító Felix Mallard azt emelete ki: szeretné megmutatni a fiatal srácoknak, hogy teljesen oké, ha depresszióval küzdenek.

Számomra nagyon fontos, hogy megmutassam a fiatal srácoknak, hogy teljesen oké, ha depresszióval küzdenek. Teljesen normális, ha különböző érzelmek kavarognak bennük. Ezt nem látjuk gyarkan a képernyőn, így az a legfőbb célom, hogy a férfi nézőink szembenézzenek a saját problémáikkal

– nyilatkozta a színész.

A sorozat egyik címadó karakterét, Ginny-t megformáló Antonia Gentry annak a fontosságára hívta fel a figyelmet, hogy értékeljük a szeretteinket:

Szeretném, ha a nézők jól szórakoznának, de közben gondolnának a szeretteikre is. Emlékeztetni szeretném őket, hogy vannak emberek, akiknek számítanak, pont úgy, ahogy nekik is számítanak emberek. 

A Ziont alakító Nate Mitchell úgy fogalmazott, hogy azt szeretné, ha a közönségük a karakterek felszínén túl is látna, és észrevenné a félelmeiket és a lelki küzdelmeiket, hiszen nagyonis életszerűek, a széria egyik készítője szerint pedig az emberek pont ezért tudnak azonosulni velük.

Raymond Ablack, akit Joe-ként láthatunk a képernyőn, hozzátette, hogy a karrierje során erre az alkotásra a legbüszkébb. 

Ha a jövőben visszatekintek majd a karrieremre, úgy gondolom, a Ginny és Georgiára leszek a legbüszkébb. A sorozatra, a történetére, és az emberekre, akiket megismertem általa.

Ginny és Georgia első két évada már teljes egészében elérhető a Netflixen.