Érkezik Arón Piper új filmtrilógiája a Prime Video-ra

Megérkezett az első előzetes a filmhez.

A hamarosan Budapesten is koncertező és egyelőre főként az Elit című Netflixes sorozatból ismert Arón Piperrel érkezik a Prime Video legújabb filmtrilógiája, annak is az első része a, Sayen. A film rendezője a műfajban elismert rendező Alexander Witt lesz, aki egy Oscar-díjas csapattal, Pablo és Juan de Dios Larraín, illetve Rocío Jaude segítségével készíti el a filmet, melyet a Fábula finanszíroz.

Az akció-thriller Sayen kalandját mutatja be, aki azokra a férfiakra vadászik, akik meggyilkolták a nagymamáját. Képzettségét és természetismeretét felhasználva képes megfordítani a játszmát, és megtudja, hogy egy vállalat összeesküvése fenyegeti népe ősi földjeit.

Érdekesség, hogy a filmért a Prime Video Latin-amerikai divíziója a felelős, és ez lesz az első chilei akciófilm trilógia is egyben.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az első chilei akció filmet készíthetjük el, illetve pontosabban az egész trilógiát a Chilében élőknek és mindenkinek a világon. A film lehetőséget ad, hogy bemutassuk kultúránkat, földrajzunkat és azt, hogy milyen színesek vagyunk

– nyilatkozták a készítők.