A The Chainsmokers egyik felével randizgat Selena Gomez

Új álompár a láthatáron?

Jól indul az új év Selena Gomez számára, ugyanis pár hete még arról cikkeztek az újságok, hogy az énekesnő szingli és nyitott arra, hogy újra elkezdjen randizgatni ma már a Us Weekly arról hozott le exkluzív címlapsztorit, hogy Gomeznek új szerelem van a láthatáron és szintén egy zenésszel randizgat.

Ez a zenész pedig nem más, mint a napokban a rajongóikkal való hármasozás miatt címlapra kerülő The Chainsmokers tagja, Drew Taggart. Egy névtelen forrásra hivatkozva hozták le a hírt, miszerint még egyik tag sem áll készen arra, hogy megerősítse a hírt közösségi média felületeiken, de a nyilvánosság előtt nem titkolják egymást a való életben.

Ezt egyébként az igazán híres DeuxMoi real-life Gossip Girl Instagram profil is megerősítette. Ott egy szemtanú csókolózni látta a hírességeket. A 30 és 33 éves sztárok a forrás szerint nem verik nagy dobra azt, hogy találkozgatnak, ugyanis főként olyan klubbokba mennek, amelyek tagsághoz kötöttek, de mozizni és bowlingozni is voltak már.

Érdekesség, hogy ez a bizonyos névtelen forrás olyanokat említ, hogy alig bírnak leszakadni egymásról és hogy nagyon jól érzik magukat, Instagramon például nem követik még egymást és a paparazziknak sem sikerült lencsevégre kapniuk őket.

Selena szerelmi élete majdnem egy nyitott könyv volt eddig követőinek, ugyanis a világ előtt randizgatott Justin Bieberrel és The Weekend-del is, míg Taggart Steve Jobs fiatalabbik lányával, Eve Jobs-zal szakított nem is olyan rég.