Visszatér a Disney csatorna ikonikus sorozata, a Phineas és Ferb!

Két új évadot rendeltek be a meséből.

Jó hír érkezett azok számára, akik a Disney csatorna ikonikus meséjén, a Phineas és Ferb-ön nőttek fel, ugyanis visszatér a sorozat! Egyből két új évadot is berendeltek belőle, így összesen 40 epizóddal bővül a széria. Mi több, az új változat készítője nem más lesz, mint Dan Povenmire, aki az eredetiért is felelős.

Az egész karrierem során a legnagyobb örömöm az volt, hogy egy egész generáció, gyerekek és szülők egyaránt ennyire szerették a Phineas és Ferb karaktereit és humorát. Alig várom, hogy ismét belevessem magam a sorozatba számukra, és egy teljesen új generáció számára is

– nyilatkozta a készítő.

Az eredeti, Emmy-díjas mese 2012-ben startolt el, és 2015-ben ért véget. A történet középpontjában egy mostohatestvérpár, Phineas és Ferb állnak, akik mindent megtesznek azért, hogy a nyári szünet egyetlen napja se teljen unalmasan. Mindig kitalálnak valami lehetetlennek tűnőt, amit aztán végül meg is valósítanak, természetesen a szüleik tudta nélkül. Ez eléggé bosszantja a nővérüket, Candace-t, aki folyamatosan le akarja buktatni őket.

A széria legikonikusabb karaktere azonban mégis a család házi kedvence, Kacsacsőrű Kerry, vagy K ügynök, a kacsacsőrű emlős, aki titkosügynök is egyben. A gonosz tudóst, Dr. Doofenshmirtz-et akarja megállítani, ezzel pedig általában keresztbehúzza Candace számításait.

Azt egyelőre nem tudni, hogy hol lesznek láthatóak az új részek. Annyi biztos, hogy a Disney Branded Television felügyelete alatt készülnek, akik készítenek műsorokat többek között a Disney csatorna, és a Disney+ számára is.