OnlyFans profilt nyitott Iggy Azalea

A rapper egy új platformot próbál ki.

A héten mesélt arról a 2022-es Exit Fesztivál egyik főfellépője, Iggy Azalea, hogy a héten egy igazán polgárpukkasztó projektje érkezik – ekkor még nem tudtuk, mi vár ránk. De annyiban biztosak lehetünk, ha ezt ígéri az ausztrál rapper, akkor biztosan kapkodni fogjuk a fejünket utána.

Úgy tűnik, végre kiéli kreativitását Iggy, ugyanis elsőre sokkolóan hangozhat, hogy az amúgy is a szexualitást kihangsúlyozó rapper létrehozott egy OnlyFans profilt, de nem minden az, aminek látszik. Azalea ezt a platformot új projektjének indítására használja és a tervek szerint 1 éven keresztül, körülbelül decemberig vezeti ott multimédiás és cross-platformos projektjét, amit Hotter Than Hell-nek nevezett el. A sajtóanyag szerint itt lesz minden, ami szem-szájnak ingere: kreatív és forró fotósorozatok, versek Iggy által, videók, zene és minden, amit el tudunk képzelni. A proojekt fő kimeneteli célja az az első könyvének megjelenése, illetve ezzel építi fel a kampányt, amit a 4. lemezéhez fog felhasználni.

Az előfizetés egységesen mindenkinek 25 amerikai dollárba fog kerülni, ami körülbelül 9500 és 10000 forint között mozog átszámolva. A kreatív, színes, szájtátva szórakoztató és kéretlenül dögös projekt vizuális ihletet merít a 90-es évek szupermodelljeiből, Pamela Andersonból, a szexualitásról és a férfiak és nők eltérő nézőpontjairól ebben a témában, valamint Madonna Szex című könyvéből. A kollaboratív projekt exkluzív együttműködéseket tartalmaz producerekkel, képzőművészekkel és divatfotósokkal is, áll a hivatalos leírásban.

Már több mint hat hónapja dolgozom a Hotter Than Hell-en, és nagyon izgulok, hogy rétegről rétegre felfedjem a világ előtt. Bevallom, sosem tudtam, hogy az OnlyFans olyan hely, ahol kreatív lehetek, így nem számítottam arra, hogy az eddigi legnagyobb projektemben velük fogok együtt dolgozni!