Beyoncé Britney Spears-t akarta új videójába – a szupersztár nem élt a lehetőséggel

Beyoncé azt akarta, hogy az egész internet róla beszéljen… nem jött össze.

Beyoncé idén tért vissza a zenei életbe Renassiance c. disco lemezével, melyre úgy tűnik megpróbálta összegyűjteni a popszcéna nagyasszonyait, ugyanis például Madonnával sikerült együtt dolgoznia Break My Soul c. dalának remix verzióján.

A következő lépése pedig a végre szabad Britney Spears becserkészése lett volna egy videójába, de az énekesnő, aki közösségi média felületein örömmel osztja meg a videókat, képeket magáról, illetve folyamatosan mesél gondolatairól és érzéseiről is követőinek. A Page Six információi szerint Beyoncé kifejezetten Spears-t szerette volna következő kisfilmjébe, de ahogy a forrás fogalmazott, nem sikerült gyümölcsözővé tenni a kezdeményezést. Arról nincs információ, miért nem valósult meg a kollaboráció.

Utoljára 2004-ben dolgozott együtt a két énekesnő egyébként, a Pepsi egyik kampányában, ahol P!nk-kel és Enrique Iglesias-szal kiegészülve a Queen We Will Rock You c. slágerét gondolták újra. Egyébként, ha elvállalta volna Britney ezt az ajánlatot, akkor ez lett volna a 2. zenei projektje azok után, hogy végre véget ért 13 év után a gyámsága. Először Elton John mellett énekelt újra, a közös munkájuk gyümölcse lett a Hold Me Closer c. dal.

A pletykák szerint Beyoncé 2023 nyarán egy óriási turnét tervez, ahol kizárólag stadionokban fog fellépni.