Nem véletlenül az exe születésnapján tért vissza Miley Cyrus

Íme a Flowers!

Valószínűleg nem véletlenül az exe, Liam Hemsworth születésnapján dobta piacra Miley Cyrus a visszatérő dalát, ugyanis a Flowers-ben egyértelművé teszi, hogy saját magán kívül nincs szüksége másra a boldogsághoz. A szerzeményben, melyben utalást tesz az egykori, egy tűzvész során leégett malibui otthonukra is, a kapcsolatukra reflektál, a refrénben pedig arra a következtetésre jut, hogy egyedül is tökéletesen elvan.

A dalhoz természetesen videó is készült, amiben szintén a függetlenségét hirdeti az énekesnő. A képkockákon végig kizárólag őt láthatjuk, eleinte egy arany ruhában, amitől szépen lassan megszabadul. Ezt követően egy fekete bikiniben, majd teljesen meztelenül, a zuhany alatt, végül pedig egy blézerben mutatkozik, amint teljes mértékben felszabadultan táncol.

A kislemez az énekesnő soron következő, nyolcadik albumának az előfutára. A korong Endless Summer Vacation címmel kerül a boltok polcaira március 10-én, és Miley elmondása szerint egy szerelmes levél lesz Los Angeles-hez, illetve azt az erőt tükrözi majd, amit a fizikális és mentális jóllétében talált meg.