Az Unholy után újabb kollabbal forrósítja tovább a hangulatot Sam Smith

Íme a Gimme!

Még mindig tarol a slágerlistákon világszerte Sam Smith és Kim Petras közös slágere, az Unholy, de az előbbi előadó máris új trackkel forrósítja tovább a hangulatot. A közelgő albuma, a Gloria legújabb előfutára ismét egy közreműködés, melyet a kanadai-kolumbiai R&B énekes és dalszerző, Jessie Reyez, illetve a jamaicai reggae sztár, Koffee segítségével készített el.

A Gimme egy könnyed, játékos és szexi szerzemény, aminek a háttértörténetéről így nyilatkozott Sam:

Nagy szerepet játszik az életemben a szexualitás, és szeretem a szexet. Próbálom megtanítani magamnak, hogy ne szégyenkezzek emiatt. Jessie és én igazából részegek voltunk, amikor készült a dal. Jamaicában voltunk, whiskey-t ittunk, és még hajnali kettőkor is fel-alá rohangáltunk, totál készen!

Az előadó soron következő, negyedik albuma, a Gloria január 27-én érkezik, és a most megjelent Gimme mellett helyet kap rajta természetesen az Unholy, és a korong első kislemeze, a Love Me More is. Nem a Gimme lesz az egyetlen Jessie Reyez közreműködés a lemezen, ugyanis a Perfect című dalban is hallhatjuk majd az énekesnőt, a Who We Love-ban pedig Ed Sheerannel egyesítette az erejét.

És hogy Sam hogyan jellemezné a korongot?

Érzelmi, szexuális, és spirituális felszabadulás. Csodálatos érzés volt ezen az albumon ismét szabadon énekelni. Furcsa módon olyan, mintha csak az első lemezem lenne, mintha csak most váltam volna felnőtté.