Joshua Bassett: vannak olyan emberek, akiket megsértettem és sosem fogunk újra beszélni

Sokan azt hitték, meghakkelték a színész-énekes profiljait.

Volt egy időszak, amikor meghatározó eleme volt a modern popkultúrának Olivia Rodrigo, Joshua Bassett és Sabrina Carpenter szerelmi háromszöge, melyből egyébként végül mind a 3 előadó mondhatni nyertesen jött ki – Olivia az egyik legnagyobb popsztárrá nőtte ki magát, Bassett sikeresen coming outolt, Carpetner pedig egy ideig igaz ki volt téve a cancel culture toxikus erejének, de szerencsére neki is sikerült fordítania szerencséjén.

Joshua a napokban újra előhozta a témát Instagram oldalán, igaz követői biztosak voltak benne, hogy feltörték a sztár közösségi média profiljait, ugyanis Twitteren 6-án Jézusról és saját vallási nézeteiről csiripelt, minden előzmény nélkül, úgy, hogy egyébként szinte sosem írt ki ilyen tematikájú dolgokat az internetre.

Majd később Instagram sztorijába is posztolt néhány érdekes dolgot, ahol elmagyarázza, hogy milyen érzések keringenek/keringtek benne, és hiába, ha bántott is valakit, megbocsátást szeretne és a szeretetet kívánja hirdetni a jövőben.

a felszólalás egy része a felelősségvállalás

fontos, hogy elismerjünk és reflektáljunk arra, ahogyan megbántottunk embereket – olyanoknak is, akikkel talán soha többet nem fogok beszélni újra.

azok, akik nyitottak rám, megbocsátást kérek

– kezdte Instagram történeteinek egy részén.

önző, ignoráns, káros, felelőtlen, hülye, megijedt, kétségbeesett, gondtalan, tapintatlan, elviselhetetlen, elképesztő rosszindulatú, passzív, türelmetlen és makacs voltam, a lista pedig folytatódik

A színész-énekes azt is elmondta, hogy készen áll nyitni mindenki felé, aki valamilyen módon/formában sikerült az évek során megbántania és nyitott egy őszinte beszélgetésre is, ha a másik fél is.

ha ismersz és bármi, amit tettem, valamilyen formában megkárosított vagy bántott és szeretnél róla beszélgetni, kérlek ne gondolkodj és keress fel

Az internet népe persze egyből elkezdett kombinálni és teóriákat gyártani, de az kétségtelen, hogy ezek az üzenetek többek között a fentebb említett énekesnőknek is szólnak. Amíg pedig várunk Joshua debütáló lemezére, ne hagyjátok figyelmen kívül az egyik legerősebb popdalát, amit eddig valaha kiadott SHE SAID HE SAID SHE SAID címmel, a pletykákról szól röviden összefoglalva.