Megérkezett a Te 4. évadának első előzetese

Napra pontosan egy hónap múlva érkezik a folytatás.

A Netflix nagysikerű sorozata, a Penn Badgley nevével fémjelzett You, vagyis a Te már 4. etapjával érkezik a streaming platformra, pontosan egy hónap múlva, február 9-én. Igaz, ekkor még csak az új felvonás első fele érkezik, a második még egy hónappal később, március 9-én debütál.

A hivatalos szinopszis szerint Joe Goldberg felkavarja az állóvizet és Európa felé vette az irányt, hogy maga mögött tudja problémás múltját és természetesen egy új személyiséget adaptálhasson magának, hogy beteljesíthesse szerelem iránti vágyait és szükségleteit. De hamar rá kellett jönnie, hogy nem ő az egyetlen gyilkos ösztönnel megáldott lakos Londonban. A jövője pedig attól függ, hogy mikor sikerül lelepleznie a gyilkost, aki baráti körét kaszabolja.

Az előzetesen megismerhetjük Professor Jonathan Moore-t, ami Joe új személyisége, majd volt szerelmét Marienne-t véli felfedezni a tömegben, ami annyira megtöri, hogy újra áldozatok után kutat – csak, hogy most rá kell jönnie, hogy lehetséges, hogy ő maga az áldozat.

Egyébként az előzetesben láthattunk jeleneteket Los Angelesből, Londonból és Párizsból is, így könnyen meglehet, hogy vagy több szálon fut majd a cselekményünk, de az is könnyen megeshet, hogy Joe nem sokáig bírta a tengerentúlon.