Megérkezett a Szerelem vagy kötelesség színészének új dala

Újabb csodás dallal jelentkezett az énekes-színész.

2023. legelső péntekén máris új dallal jelentkezett Omar Rudberg, aki sokaknak a Young Royals, vagyis a Szerelem vagy kötelesség c. Netflixes fiatal-felnőtt drámából lehet ismerős, de az Eurovíziós Dalfesztivál hardcore rajongóinak sem lehet ismeretlen neve, ugyanis az évek során már szerette volna Svédországot képviselni a nagyszínpadon.

Igaz, hogy fentebb is említett sorozat 2. évadához is készített betétdalt, de egyelőre úgy tűnik, az csak a sorozat univerzumában létezik. Míg a most megjelent Call Me By Your Name könnyen meglehet, hogy az idén (hiába dobta piacra debütáló anyagát 2022. májusában) érkező új lemezének része. A balladában egyébként a feltörekvő, mindössze 17 éves Claudia Neuser is hallható és az énekes a Szólíts a neveden c. könyvet/filmet nevezte meg inspirációjának.

Omar egyébként egy percet sem pihen, ugyanis idén forgatja a Szerelem vagy kötelesség 3. és egyben befejező évadát, a tervei közt van egy új lemez és több fókusz zenei karrierjén, de idén októberben mutatja be a Netflix a Karussel c. filmet is, amelyben Dante szerepét ölti majd magára.