Mától nézhető a Ginny és Georgia 2. évada a Netflixen

10 új résszel tért vissza a sorozat.

Majdnem két év után visszatért a képernyőre kedvenc anya-lánya párosunk! Mától nézhető ugyanis a Netflix népszerű sorozata, a Ginny és Georgia második évada, mely az elsőhöz hasonlóan 10, nagyjából egy órás részből áll.

A történet ott folytatódik, ahol az első évad befejeződött, és az alkotók, Sarah Lampert és Debra J. Fisher elmondása szerint jópár meglepetésre számíthatunk a folytatásban.

Amikor már azt hinnéd, hogy kiismerted a sorozatot, a második évad nagy meglepetéseket fog okozni. Magasabb a tét, a karakterek pedig teljesen sebezhetővé váltak. Olyan párosok állnak össze, akikre senki nem számított, új kapcsolatok alakulnak ki, és olyan csavarok vannak benne, amiket nem láttatok jönni

– nyilatkozták a Glamournak.

A folytatásban Ginny-nek (Antonia Gentry) meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy az anyukája egy gyilkos, miután megtudta, hogy a nevelőapja, Kenny nem természetes halált halt. Azonban azzal a teherrel is meg kell küzdenie, hogy azért gyilkolt Georgia (Brianne Howey), hogy őt védje. Georgia jobban szeretné, ha a múlt a múltban maradna, és inkább a jelenre koncentrálnának, elvégre még egy esküvőt is meg kell terveznie. Azonban, ha egyvalami biztos az ő múltjával kapcsolatban, az az, hogy nem marad sokáig titokban.

És hogy az alkotók hogyan foglalnák össze egy mondatban az évadot?

Sokat fogtok sírni, de még többet fogtok nevetni.

A Ginny és Georgia teljes második évada már elérhető a Netflixen.