Üzent a magyar rajongóknak a Måneskin

Hamarosan élőben is láthatjuk a bandát Budapesten.

Idén májusban végre ismét hazánkba látogat a Måneskin, és egy fergeteges koncerttel örvendeztetik meg a magyar fanokat, most pedig egy kedves üzenetet is címzett a banda nekik. Megtudták ugyanis, hogy az albumaik és kislemezeik milyen előkelő minősítéseket értek el az országunkban – az I WANNA BE YOUR SLAVE például hatszoros platinalemez lett – és ezért Twitteren fejezték ki a hálájukat és szeretetüket a magyar rajongók felé:

Magyarország, ma nagyon elérzékenyültünk tőletek ?❤️ a SUPERMODEL, a MAMMAMIA, a Coraline és az Il Ballo Della Vita mind platina minősítést értek el ? a Zitti e Buoni és a Teatro D’Ira Vol.I háromszoros platina minősítést ??? az IWBYS pedig hatszoros platina minősítést!!!!! Szeretünk titeket ??

– írták.

A banda egyszer már járt Budapesten, méghozzá két éve, az MTV EMA díjátadó gála keretein belül, ahol fel is léptek, és díjat is vihettek haza. Az első önálló magyar koncertjükre eredetileg tavaly év elején került volna sor a Barba Negrában, ám az egész európai turnét elhalasztották, és a show-t a hatalmas érdeklődésre való tekintettel át is költöztették a Papp László Arénába. A koncert így idén május 16-án lesz megtartva, és korlátozott számban még mindig lehet rá jegyeket kapni ide kattintva.

A zenekar harmadik stúdióalbuma, a RUSH! január 20-án jelenik meg.