Még március előtt megjelenik Taylor Swift következő újra felvett albuma

Ismét időutazásra invitál minket az énekesnő.

Számon tartani is nehéz, hogy hány rekordot döntött meg Taylor Swift a tavaly év végén megjelent Midnights című albumával, hamarosan pedig öt év kihagyás után ismét turnéra indul, de még ezek mellett is volt ideje más projekteken dolgozni. Egészen pontosan az első 6 lemezének újrafelvételén, melyek közül már megkaptuk a Fearless (Taylor’s Version)-t és a Red (Taylor’s Version), a soron következő korong pedig előbb érkezhet, mint gondolnánk.

A The Sun információi szerint ugyanis a folytatás még március, a turné indulása előtt megjelenik, és nem más lesz, mint a sztár harmadik albuma, a 2010-es Speak Now újragondolt változata. Az énekesnő egyébként a közelmúltban már többször is utalt erre az albumára, legutóbb például a Bejeweled című dalának klipjében.

A részleteken még dolgoznak, de a Speak Now (Taylor’s Version) a következő pár hónap során fog megjelenni, még mielőtt elindulna a The Eras Tour

– árulta el a forrás.

De ez még nem minden: a lap forrása kikotyogta, hogy ezzel párhuzamosan a 1989 korongja új verzióján is dolgozott, így könnyen elképzelhető, hogy azt is piacra dobja még ebben az évben.

A The Eras Tour március 17-én startol el az arizónai Glendale-ben, és eddig 52 koncertből áll az Egyesült Államokban. A tervek szerint Taylor ellátogat vele az Egyesült Királyságba és Európába is, ám az itteni dátumokat még nem jelentették be.