A Hamupipőke inspirálta Taylor Swift új klipjét

Az énekesnő írta és rendezte a kisfilmet.

Szinte minden létező rekordot megdöntött Taylor Swift tizedik, Midnights című albumával, mely csupán pár nappal ezelőtt jelent meg, de máris az év legkelendőbb korongja lett. Az első klip róla az Anti-Hero című dalhoz forgott, amit három napja kaptunk meg, most pedig megérkezett a második kisfilm is, méghozzá a Bejeweled című szerzeményhez.

A videót maga az énekesnő írta és rendezte, és a Hamupipőke mesét vette alapul hozzá. Elmondása szerint egy olyan klipet szerezett volna, ami a rajongóknak szól: tele van csillámmal, utalásokkal, és a barátaival dolgozhatott rajta. A mostoha nővéreket ugyanis a HAIM testvérek alakítják, mellettük pedig feltűnik még benne többek között Laura Dern, Jack Antonoff, és Dita Von Teese is.

Taylor azt is elárulta, hogy egy pdf dokumentumban tartották számon, milyen utalások vannak a kisfilmben elrejtve, mert olyan sok, hogy már ő sem tudta fejben tartani. Ezek közül talán a legérdekesebbek azok, amik a harmadik albumára, a Speak Now-ra vonatkoznak, ugyanis ezek alapján arra lehet következtetni, hogy az lesz a következő újra felvett album, amit kiad.

A premier előtt egyébként Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett az énekesnő, ahol bejelentette, hogy a Midnights albummal turnéra is indul majd.