Eddig soha nem látott jelenetet osztott meg a Fülig beléd zúgtamból a Netflix

A második évad idénre várható.

Tavaly milliók szívét melengette meg a Fülig beléd zúgtam című sorozat, idén pedig érkezik a folytatás, ugyanis a Netflix egyből két évadot is berendelt a szériából. A második felvonás forgatása tavaly december elején ért véget, és ameddig várunk az új részekre, a streaming platform az új év alkalmából egy eddig soha nem látott jelenetet osztott meg a rajongókkal.

A másfél perces videóban Charlie (Joe Locke), Isaac (Tobie Donovan), Tao (William Gao), és Elle (Yasmin Finney) pizsipartit tartanak, ám amíg az előbbi két karakter már bőven alszik, addig az utóbbi kettő fent van, és együtt nevetnek valamin. Tao ezután megnyílik Elle előtt, és elárulja neki, mennyire egyedül érzi magát a suliban, mire Elle megnyugtatja, hogy nincs egyedül.

Több rajongó írta a videó alatti kommentekben, hogy nem értik, miért törölték a jelenetet a sorozatból, hiszen fontos a történet szempontjából. Magyarázatot ad például arra, hogy Tao eleinte miért annyira ellenséges Nickkel (Kit Connor), mikor Charlie egyre több időt kezd tölteni vele, és a Tao és Elle között alakuló szikrát is szépen bemutatja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikortól lesz nézhető a második évad, annyi azonban már biztos, hogy az előzőhöz hasonlóan 8 részből fog állni, és a már jól ismert arcok mellett új színészek is csatlakoznak hozzá, név szerint Jack BartonNima Taleghani, Leila KhanThibault de MontalembertAsh Self, és Bel Priestley.