Befejeződött a Fülig beléd zúgtam 2. évadának forgatása

Arról egyelőre nincs hír, mikor érkeznek az új részek.

Idén áprilisban startolt el a Netflixen a Fülig beléd zúgtam, vagy eredeti címén a Heartstopper című sorozat, mely hatalmas sikert aratott világszerte. Már egyből a premier után számos ország top 10-es listájának élére ugrott, így nem csoda, hogy hamar be is rendelték a folytatást, mi több, egyszerre két évadot is. A várva várt második évad munkálatai szeptemberben indultak, most pedig a streaming platform bejelentette, hogy a forgatás hivatalosan is befejeződött.

Az elsőhöz hasonlóan a második évad is 8 részből fog állni, és a két főhős, Kit Connor és Joe Locke mellett az összes eddig megismert színész visszatér benne: Yasmin FinneyWilliam Gao, Corinna BrownKizzy EdgellSebastian CroftTobie DonovanRhea Norwood, és Jenny Walser is. Emellett új arcok is csatlakoznak, akik nem mások, mint Jack BartonNima Taleghani, Leila KhanThibault de MontalembertAsh Self, és Bel Priestley.

A széria Alice Oseman képregény sorozatán alapszik, melynek eddig az első két része elevenedett meg a képernyőn. Nick, a Truham gimi népszerű sportolója új barátra tesz szert Charlie személyében, azonban hamar rájön, hogy többet szeretne tőle, mint puszta barátság. Az évad végére Nick összeszedi a bátorságát, hogy előbújjon az édesanyja előtt, aki elfogadja őt. Az új részekben többek között egy sulis kirándulást is láthatunk majd Párizsban, melynek során a párnak meg kell találnia a megfelelő alkalmat, hogy bejelentsék a kapcsolatukat a barátaiknak.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikortól lesz nézhető a második évad, de most, hogy a forgatás véget ért, valószínűleg már nem sok választ el minket a premierdátumtól és az első előzetes érkezésétől.