Az Emily Párizsban sztárja, Lucien Laviscount lehet az új James Bond

A készítők szeint a színész tökéletes lenne a szerepre.

A képernyőn már belopta magát a nézők szívébe az Emily Párizsban Alfie-jaként, a jövőben pedig elképzelhető, hogy a mozivászon felé veszi az irányt Lucien Laviscount, méghozzá nem is akárki szerepében. A Daily Mail információi szerint ugyanis a színész esélyes James Bond szerepére, miután a film franchise fejese, Barbara Broccoli kiszúrta a Netflix sikersorozatában. 

A lap forrása szerint a készítők úgy gondolják, a 30 éves brit sztár tökéletes választás lenne a karakter megformálására, többek között a kora miatt is. A film franchise producere már korábban elárulta, hogy az új James Bondot az elkövetkezendő 15 évre keresik, emiatt pedig a korábban esélyesnek tartott Idris Elba kiesett a pikszisből, hiszen a színész tavaly lett 50 éves.

Lucien minden szempontból tökéletes lenne. Rettentően tehetséges színész, elképesztően jóképű, és az elmúlt 18 hónapban rengeteg új rajongót szerzett magának, mióta csatlakozott az Emily Párizsbanhoz. A Bond fejesek már arról beszélnek, mennyire el tudják képzelni a 007-es ügynök szmokingjában, és mennyire jól áll majd neki

– nyilatkozta egy forrás.

A színésszel csupán egyetlen probléma akad, az pedig nem más, mint a múltja. Lucien még 2011-ben szerepelt a brit Celebrity Big Brother című műsorban, ami egyes fejesek szerint túlságosan alpári, és nem méltó egy Bond színészhez. Barbara Broccoli azonban ezt sem látja problémának: szerinte lehet, hogy egy évtizeddel ezelőtt még nem éppen minőségi műsorokban szerepelt a kiszemeltje, de már akkor is volt egy masszív rajongótábora, ami az évek során csak bővült, és mostanra már több generáció által is ismert.

Lucien az első szerepét 2002-ben zsebelte be a Műszak után című sorozatban, azóta pedig olyan alkotásokban láthattuk, mint a Coronation Street, a Scream Queens, a Bye Bye Man – A rettegés neve, a Riverdale spin-off sorozata, a Katy Keene, vagy éppen a fentebb is említett Emily Párizsban

Az előző James Bond, Daniel Craig 2006-ban bújt először a karakter bőrébe, azóta pedig 5 filmben alakította azt. A legutóbbi, a Nincs idő meghalni több éves halasztás után 2021-ben került a mozikba, Barbara Broccoli elmondása szerint pedig egyhamar nem kezdenek el dolgozni a folytatáson. Ennek ellenére azonban jelenleg is folynak a meghallgatások, és keresik a kaszkadőröket az angliai Pinewood stúdióban, ahol a James Bond filmeket forgatják, a bennfenntesek szerint azért, hogy minden készen álljon, mire elkezdődnek az új film munkálatai.