Hivatalosan is kiadta Madonna a virális TikTok dalát

Íme a Back That Up To The Beat

Aki az elmúlt hónapok során görgette a TikTokot, az valószínűleg találkozott már Madonna Back That Up To The Beat című dalával, ami úgy lett virális a platformon, hogy ebben a formában meg sem jelent ezidáig. Azonban a popkirálynő most hivaltalosan is kiadta a szerzeményt, és mellé a felgyorsított verzióját is.

A track eredetileg az énekesnő 2015-ös Rebel Heart című albumára készült, és bár erre nem került fel, még a korong megjelenése előtt kiszivárgott egy rakat másik demoval egyetemben. A dal átdolgozott változata aztán rákerült Madonna legutóbbi, 2019-es Madame X című lemeze deluxe változatára, azonban a TikTokon mégis az eredeti, Rebel Heart-ra készült demo kezdett el terjedni, amit mostmár legálisan is hallgathatunk.

Idén egyébként már 40 éves lett a pop nagyasszonyának karrierje, ugyanis a legelső kislemeze, az Everybody 1982-ben jelent meg. Ennek örömére a nyáron egy válogatáslemezt dobott piacra Finally Enough Love: 50 Number Ones címmel, melyen az 50 Billboard listavezető dalának egy-egy remix változata kapott helyet.

A pletykák szerint pedig a rajongók hamarosan élőben is láthatják kedvencüket, hiszen a közelgő önéletrajzi filmje mellett egy turné is tervben van nála.