A készítője szerint még sokáig nem ér véget az Emily Párizsban

A következő évadban az Eurovízió felé venné az irányt a sorozat.

Egy hete startolt el az Emily Párizsban harmadik évada a Netflixen, és azóta is rengeteg országnak csücsül a top 10-es listájában, köztük Magyarországnak is. A széria már a kezdetek óta hatalmas sikernek örvend, így nem csoda, hogy a második után egyből két évadot rendelt be a streaming platform, ami azt jelenti, hogy jövőre ismét Emily-vel tölthetjük az ünnepeket, amikor is érkezik a negyedik évad – és nagy valószínűséggel nem az lesz az utolsó.

A sorozat készítője, Darren Star a Deadline-nak mesélt az alkotás jövőjéről:

Úgy gondolom, a sorozatban még bőven van lehetőség a következő évadon túl is. Nem hinnénk, hogy az lenne az utolsó fejezet. Mint sok más szériánál is, nekünk is egy igazán színes stábunk van. Nem lesz vége addig, amíg mindenki úgy nem érzi, hogy itt az ideje befejezni. Ez a sorozat nem az évadok száma által van behatárolva, hanem azáltal, hogy a csapatunk milyen mértékű izgalommal és lelkesedéssel veti bele magát, és meséli el a karaktereink történeteit.

Az biztos, hogy egy eseménydús évadon vagyunk túl, melynek az egyik legnagyobb meglepetése talán az volt, hogy Mindy (Ashley Park) az Eurovízió felé veszi az irányt a Mon Soleil című dalával. De vajon tényleg a valódi műsoron forgatnak majd?

Nem tudom pontosan, mik a szabályai annak, hogy ott forgathassunk, de az a célunk, hogy a következő évadban mehessünk az Eurovízióra, és készen is állunk rá. Úgy gondolom, a dalunk nagyon megérdemli. Imádom a Mon Soleil-t, szerintem határozottan egy erős esélyes lenne

– árulta el Darren.

És hogy mi lesz a fő témája a valószínűleg jövő decemberben érkező negyedik évadnak?

A harmadik évad a döntéshozatalról szólt, a negyedikben pedig arra fókuszálunk majd, hogy hogyan egyensúlyozzuk a munkát és a toxikus kapcsolatokat, hiszen sok karakter van most ebben a helyzetben.

Az Emily Párizsban első három évada már teljes egészében elérhető a Netflixen.