© Allure

Gyermekkórházakba küldött karácsonyi ajándékokat Ariana Grande

Az énekesnő ismét Manchesterben jótékonykodott.

Idén is rengeteg olyan gyermek karácsonyát tette egy kicsit szebbé Ariana Grande, akik nem tölthették az ünnepet otthon, a családjukkal. Az énekesnő ugyanis a Royal Manchester Children’s Hospital Charity nonprofit szervezetnek adományozott karácsonyi ajándékokat, ők pedig négy gyermekkórházuk között osztották szét azokat. A csomagokat kisbabák, kisgyermekek, és kamaszok kapták.

A jótékonysági szervezet a közösségi oldalain köszönte meg az adományokat:

Csodálatos, hogy Ariana ismét gondolt ránk, és ilyen különleges adományt kaphattunk tőle a kórházaink részére. Tudjuk, hogy Manchester, és különösen a Royal Manchester Gyermekkórház különleges helyet foglal el Ariana szívében

– írták.

Az énekesnő nem először lepi meg karácsonykor az angliai város beteg gyermekeit. Tavaly szintén ajándékokat adományozott nekik, egy évvel korábban pedig fejenként 100 font értékű Amazon ajándékkártyákat vásárolt nekik.

Ariana 2017-ben köteleződött el Manchester mellett, mikor is az ottani koncertje után terrortámadás történt az arénában, melynek során 22 ember életét vesztette. Kevesebb, mint két hétre rá egy nagyszabású, jótékonysági koncerttel tért vissza a városba, és a megsebesült rajongóit is meglátogatta a kórházban, azóta pedig ott segít nekik, ahol csak tud.