Zendaya elárulta, mit kíván Rue-nak az Eufória 3. évadában

Több színész mesélt arról, mit szeretne karakterének a jövőben.

Pár napja jelent meg Zendaya, Sydney Sweeney, Hunter Schafer és Maude Apatow egy kérdezz-felelek beszélgetésen, mely az Eufória c. sorozatuk köré épült – az eseményen egyébként levetítették a 2. évad 5. részét is.

Ez az előző évad, sőt ha nem a sorozat legtöbbet dicsért epizódja, ahol Zenday karaktere, Rue kiteljesedik és a színésznő megmutatja, mennyi potenciál is van benne valójában. Ekkor próbálta meg anyukája visszavinni elvonóra, amikor Cassie (Sydney) és Nate (Jacob Elordi) viszonya kiderül Maddy (Alexa Demie) számára – ez a pillanat egyébként extrém virális is lett. Azt is elárulták, hogy a sorozat kreátora, Sam Levinson egy teljesen más irányba akarta elvinni az évadot először, de ez a rész mindig is úgy nézett ki, ahogy megvalósították:

Eredetileg egy sokkal szomorúbb befejezést terveztünk az évadnak, de úgy éreztük, hogy nem hagyhatjuk így, túl sokat jelent nekünk a karakter. Úgy gondolom, hogy mindenkiben ott van egy kis remény. Szükségünk volt valamire, amit várhatunk, egy apróság, öröm, amit egy fájdalmas időszakban kell meglátnunk.

Érdekesség, hogy minden színész elárulta, mit szeretne saját karakterének, ha hamarosan beteljesülne, de legalább elindulhatna ezen az úton a soron következő, 3. évadban.

Cassie-nek családra lenne szüksége, mert mindenkiben ezt keresi. A barátaiban is és a fiúkban is.

– mondta Sweeney.

Eközben a többi színész egészen máshogy közelítette meg a kérdést.

Lexinek szabadságra lenne szüksége, egy kis időre meg kéne szabadulnia gondolatitól és a negativitástól. Amint az eltűnik, meglátjátok mennyi poteciál van benne

– mondta Apatow Lexiről.

Hunter sokkal inkább filozofikusan közelítette meg és egy rövidebb töprengésbe kezdett karakterével, Jules-szel kapcsolatban.

Szerintem minden karakternek megvan a saját „bűne”. Julesból pedig ez azt váltja ki, hogy mindenkivel keresi a kapcsolatot és a biztonságot abban a kapcsolatban. És meg is találja, így vagy úgy: Rue-val is, de valami az útját állja, az apjával is, de ott is valami az útját állja, és ahogy ismeri Elliotot, ott a függőség áll közéjük

– emelte ki Schafer.

Zendayának csak egy kívánsága van Rue-val kapcsolatban, ami egy boldog befejezés valójában.

Csak annyit kívánok, hogy tényleg élhessen és talán még élvezze is azt. Csak egy kis boldogság és öröm, hogy fel tudjon lélegezni, anélkül, hogy attól tartana, hogy egyszer vége lesz a jónak. Meg kell élnie még ezt-azt, de szerintem megérkezünk majd ide is

– mesélte Zendaya.