A Wednesday Jenna Ortegájával érkezik a Sikoly 6. része

A színésznő az 5. részben is látható volt.

Az idei Sikoly, vagyis a Sikoly franchise 5. része után most újra Tara karakterét személyesíti meg a Netflix eddigi egyik legnagyobb dobásának, a Wednesday-nek a főszereplője. Jenna Ortega visszatérő szereplőnek számít, ugyanis a 2023 elején érkező film lesz már a második, melyben szerepelhet.

A Sikoly filmek egész széles skálát lefedett már, ha színészekről beszélünk: az első rész még 1996-ban készült el Neve Campbell, Courtney Cox, a ma a Riverdale-ből ismert Skeet Ulrich és Drew Barrymore főszereplésével, majd a 3. rész 2000-es premierje után csak 11 évvel később, 2011-ben tért vissza, akkor olyan neveket sikerült beépíteniük az univerzumba, mint a Pretty Little Liars – Hazug csajok társaságából ismert Lucy Hale, az Amerikai Horror Sztori sztárja, Emma Roberts, a Gossip Girl hangja, illetve a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban sztárja, Kristen Bell.

A hamarosan érkező részben pedig Jenna Ortega mellett feltűnik a Szeretettel: Viktor szépfiúja, Mason Gooding, a Ginny és Georgia Devyn Nekoda-ája, a Zöld Íjász Josh Segarrája, a Könnyű, mint a pehely Liana Liberato-ja vagy az Aki bújt, aki nem Samara Weaving-je.

A bemutatóra március 10-én kerül sor, most pedig a készítők az első előzetest is megmutatták a közösségnek. Annyi biztos, hogy hiába menekülnek a kulcsszereplők New York City-be, ott sem lesz nyugtuk Sikoly miatt.