Egy pár Dua Lipa és Jack Harlow

Úgy tűnik randizgat a két szupersztár.

A PageSix informátorai erősítették meg a hírt, amit a pletykalap elsőként és így exkluzívként hozták le, hogy a 2020 óta Future Nostalgia lemezével hódító angol-albán énekesnő, Dua Lipa és a rapfenegyerek, Jack Harlow aki First Class c. dalával hódította meg a slágerlistákat november óta randizgatnak.

A kapcsolatuk egészen odáig vezethető vissza, hogy a rapper készített egy dalt, melyet az énekesnőről nevezett el. Az alábbi sort pedig úgy tűnik tökéletesen bemanifesztálta magának, ugyanis ha nem is sikerült egy kollab erejéig megszereznie Duát, most sokkal több mindent csinál vele.

A sztárok egyébként Variety Hitmakers Brunch-on találkozott először személyesen és románcuk innen is indult ki a forrás szerint.

Az informátorok szerint Jack még New York City-be is elrepült csak azért, hogy egy kis időt töltsön Duával a Z100 Jingle Ball rendezvény után pénteken. Sőt, még azt is hozzátették, hogy a páros egyelőre nem igazán szeretne együtt mutatkozni, így az éttermi randi után külön távoztak egy hátsókijáraton.