Mostmár tényleg: Először Budapesten Machine Gun Kelly

2020 helyett 2023-ban érkezik a rapper-rocker.

2020-ban óriásit robbant a hír, miszerint a rapperből avanzsálódott rock fenegyerek, Machine Gun Kelly először érkezik Budapestre és egyből egy saját Budapest Parkos koncertet húzott be magának. Ez a koncert a koronavírus járvány miatt eltolódott, majd lemondták az egészet – erről megannyi alkalommal cikkeztünk már.

Később arról számoltunk be, hogy nem úgy tűnik, mint aki pótolni szeretné a koncertet, ugyanis 2022-es európai turnéjának legközelebbi állomása Prága, Csehország volt. A rajongóknak egyetlen reménye a hazai fesztiválszezon volt, ahol mi is esélyesnek tartottuk, hogy becsússzon a Sziget Fesztiválra, ugyanis több, nagyobb európai fesztiválon is fellép 2023-ban júniustól egészen szeptemberig.

A Budapest Park és a Live Nation viszont a semmiből bejelentett egy új koncertet, mégpedig 2023. június 26-ára, melynek újra a Budapest Park ad majd otthont. A bulira december 14. 10:00-tól indul a jegyértékesítés, a Park és a LiveNation oldalán egyaránt – a jegyárak 20.200 forintért kaphatóak limitált elővételben, míg a teljes ára 23.200 forint lesz majd.

jegyek // Facebook esemény