Elmarad Machine Gun Kelly budapesti koncertje!

Szomorú hírt közölt a Budapest Park.

Eredetileg 2020. júniusában lépett volna, hazánkban első alkalommal színpadra Machine Gun Kelly a Budapest Parkban. Mint, ahogy minden más koncertet, ezt is először eltolták, majd újra és újra, most viszont szomorú bejelentés érkezett.

A Park közleménye szerint nem sikerült új időpontot egyeztetni MGK csapatával 2022-re, ezért azt látták a legjobbnak, a lemondják az eseményt, a jegyek árát pedig visszatérítik a vásárlóknak. Érdekes, hogy a jövő évre nem tudtak megegyezni, ugyanis szinte egyértelmű volt, hogy Tickets To My Downfall c. lemezének népszerűsítő turnéjának lesz európai része, így mindenki arra számított, hogy a bulit majd ennek keretein belül pótolják majd be.

Legnagyobb bánatunkra, minden erőfeszítésünk ellenére sajnos nem sikerült 2022-re új dátumot egyeztetnünk Machine Gun Kelly menedzsmentjével, ezért a koncertet le kell mondanunk. Tudnotok kell, hogy tényleg mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt a koncertet megtarthassuk, de a produkció egyelőre nem tudta megszervezni a jövő évi turnét, amit egyébként elfogadunk és megértünk, hiszen ez rengeteg munkával jár. Mi viszont úgy gondoltuk, hogy nem élhetünk vissza a végtelen türelmetekkel, amit ezúton is nagyon köszönünk. A jegyvisszaváltással kapcsolatos tudnivalókat minden jegyvásárlónknak elküldjük

– olvasható az eseménynél közzétett közleményben.

Remélhetőleg ha saját koncertre nem így nem is, de egy fesztiválra ellátogat hozzánk a nagyágyú.