Videó: újranézte első filmes csókját Noah Centineo

Sírva röhögős a reakciója!

Noah Centineo még december 6-án volt James Corden vendége esti beszélgetős műsorában, a The Late Late Show with James Corden-ben, ahol a december 16-án megjelenő új, Netflixes sorozatát, a The Recruit-ot népszerűsítette.

A színésznek a host egy elég izgalmas meglepetéssel készült: szépen felvezette Noah-nak, hogy mesélje el, milyen alkotásban állt először kamerák elé. Mint kiderült, a The Gold Retrievers c. filmben láthattuk előszőr Centineo-t, melyet 2009-ben mutattak be. És ezek után jött a feketeleves.

James úgy gondolta, vicces lenne egy részt megmutatni az alkotásból – mégpedig azt, ahol életében (és a kamerák előtt is) első alkalommal csókolózott a színész.

Egy fa belsejében voltunk, ha jól emlékszem, de arról már fogalmam sincs miért. 11 éves volt és jézusom, az megvan, hogy csókjelent volt és hirtelen annyit hallottunk, hogy „vége” és… ja, egy kicsit rosszul érzem magam, hogy így visszanéztük.

2020-ban egyébként ezt a „csókot” nevezte meg élete legrosszabb képernyős csókjának, majd párévvel később megtörtént élete első, valódi csókja is egyébként.

Mint, ahogy azt említettük, december 16-án élesedik új sorozata hazánkban is a Netflixen, de amíg erre várunk, alább láthatunk egy kis kedvcsinálót is.