Legyőzte a rákot az Emily Párizsban színésznője

Bátran mesél élményeiről a színésznő!

December 21-én már darálhatjuk is a Netflix egyik legsikeresebb romkomját, az Emily Párizsbant, melynek világpremierje napokkal ezelőtt volt – természetesen hol máshol, mintsem Párizsban.

A sorozatnak ugyan érkezik 4. évada is, várhatóan 2023 telén, de ne rohanjunk ennyire előre. A vörösszőnyeges bevonuláson a sorozat legnagyobb sztárjai vonultak fel, bár az érzés inkább olyan volt, mintha a sorozathoz készítettek volna egy divatbemutatót. Mutatjuk a legjobb ruhakölteményeket.

Nem sokkal a premier után pedig megjelent a Shape magazin első digitális száma, melynek címlapjára Ashley Park-ot, vagyis a sorozatbéli Mindy került. Ő itt azon kívül, hogy mennyire jól kijönnek Lily Collins-szal és, hogy a való életben is legjobb barátnők, arról is mesélt, hogy milyen érzés számára, hogy kimondhatja, igenis legyőzte a rákot.

Amikor a rák ténylegesen elhagyta a testemet, megfogadtam, hogy az lesz a célom, hogy ez az élmény ne befolyásolja az életem hátralévő részét. Nem szerettem volna, ha ez határoz meg. Annyira aggódtak miattam az emberek, hogy már csak azért is azt mondtam, hogy „meg vagyok, ne aggódj miattam, majd ezek után megcsinálom, amit akartam„.

Ezért nem is beszél mélyen a témáról, ugyanis nem szeretné, ha ez nagy részt kivenne az életéből. Majd pár szót mondott barátnőjéről is.

Sokat jelent nekem, hogy az életem ezen fejezetét a legjobb barátnőmmel vihetem végig. Amit a képernyőkön láttok Mindyvel és Emilyivel, az megmutatja, milyen volt amikor Lily és én egymásra találtunk.